Tom Ford lanserar ny herrparfym..


Image Hosted by ImageShack.us




















.. på ett lite annorlunda sätt. Men ärligt, vad är grejen med det här? Provokativt, visst, och såklart kommer den här kampanjen kommer få uppmärksamhet så att det bara stänker om det (jag bidrar ju just nu), men seriöst - man kan väl provocera på andra sätt än genom sex? Och även om många reagerar på reklamen och den får all den uppmärksamhet som hjärnorna bakom det här tänkt att den ska få - kommer den sälja? Jag tycker bara att det hela känns svettigt och osmakligt. Tycker Hotspot har alldeles rätt när hon säger: "känns inte hela greppet makalöst omodernt och trött? Att provocera genom sex känns, enligt mig, lika föråldrat och passé som heroinchica modeller." Alla foton i kampanjen är tagna av Terry Richardson, och de finns alla (yes, det finns flera stycken till, och de är inte mindre "snälla") att titta på på Tom Fords hemsida. Om någon nu skulle vilja det.


Kommentarer
Linda

Men usch, och fy, och blää!
Jag blir alldeles äcklad av att se det. Jag skulle inte kunna använda parfymen när man sett bilderna (om jag var kille, alltså)
Ha det bra! :D

2007-09-14 @ 20:24:10
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
lizzy

haha mig lockar då verkligen inte den där parfymen.. men jag är ju inte kille i och för sig ;) men så säker är jag inte på att killarna lockas heller haha.

2007-09-15 @ 08:27:08
URL: http://lizzzien.blogg.se
Joy

okej, den reklamen var inte lite överdriven...

2007-09-16 @ 09:53:50
URL: http://memorial.bloggspace.se
Malin

Linda: Jag också, även om sex som sagt säljer, speciellt bland killar, så har jag svårt att tro att någon kommer bli inspirerad att köpa parfymen på grund av den här reklamen. Uhh säger jag också. Detsamma! :D
Lizzy: Nej, håller med dig, tror inte heller att särskilt många killar kommer köpa parfymen på grund av den där reklamen. Fast man vet ju aldrig ;)
Joy: Eller hur, tror att det hela bara är en dålig, osmaklig grej för att få gratis uppmärksamhet till parfymen. Det är, precis som du säger, så överdrivet.

2007-09-16 @ 20:04:17
URL: http://www.mln.webblogg.se
mikaela

nää, tror inte heller att den där reklamen kommer göra att fler killar vill köpa parfymen. Möjligtvis kåta tonårspojkar ;p

2007-10-02 @ 18:25:44
URL: http://djurgardare.tjejsajten.se
Malin

Nä precis, och hur stor är den målgruppen liksom? Osmart drag! ;)

2007-10-08 @ 08:27:30
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback