Idag har jag..

- Provat den nya mousseconcealern från Maybelline. Var väldigt, väldigt täckande, men det är ju i och för sig precis vad man vill ha när man köper en concealer. Provade på handen och huden blev helt flawless. Skulle gärna velat testa i ansiktet också, men.. Tror i vilket fall som helst att dem som gillade Dream Matte Mousse-foundationen kommer tycka om den här också.

- Luktat på Sarah Jessicas Covet. Inget för mig, och jag är så besviken. Ville att den skulle lukta gott ju! Inte ens flaskan var så fin som på bilderna. Luktade på Diesels nya också, men tyckte inte om den heller. Måste hitta en parfym, snarast! Vill inte köra med Be Delicious längre, vill byta nu när jag haft den så länge. Någon som har något tips?

- Testat Maybellines nya eyeliner Line Definer (som på något sätt ska höra ihop med Define-A-Lash. Den enda likheten jag kan hitta är väl namnet.. och förpackningen. Var rätt bra för sitt pris, provade lite på handen och trots att jag tvättat händerna flera gånger sen dess så sitter den fortfarande kvar. Fanns i brunt, svart och silver.

- Provat L´orèals nya läppglans Glam Shine 6H, ett läppglans som tydligen ska hålla i sex timmar. En aning skeptisk (hör ironin.) Skulle vilja prova den på läpparna för att se om det verkligen funkar, men det känns något ofräscht att prova ett glans som femtio andra också provat. Men om det verkligen håller i sex timmar är det ju mitt drömläppglans, så kanske blir ett köp trots allt, med tanke på att om jag har läppglans på mig så försvinner det på cirka tre minuter. Spårlöst.

- Köpt oktobernumret av ELLE (fick ett prov på Dior Midnight Poison på köpet, luktade.. mindre gott.) Ska köpa oktobernumret av Glamour så snart som möjligt också, inte för tidningen utan för den medföljande Lancômemascaran Virtuose. Även om det bara är en test så är det ju alltid kul att prova något nytt! Tror att de kommer ta slut rätt snart, så skynda! 40:- är det ju definitivt värt.

- Fått reda på att Paris Hilton ska släppa en ny parfym, sin fjärde. Den heter Can Can, och är inspirerad av Moulin Rouge. Klicka här för att se en kort video som visar när Paris blev fotad för parfymen. Tror inte att det här blir bättre än någon av hennes andra parfymer, men man vet ju aldrig. Och allra mest nyfiken är jag på hur Moulin Rouge luktar. Eller är det bara flaskdesignen hon syftar på? För den känns ju inte sådär överdrivet Moulin Rouge den heller.

Kommentarer
Linda

Hihi, mkt du har testat ;)

2007-09-30 @ 18:29:14
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
J

jag tror knappast på att läppglanset håller i sex timmar! isåfall vore det ju ett mirakel!
och kenzo's parfymer luktar grymt gott, jag använder kenzo amour som doftar riktigt gott! och jean paul gautiler parfymerna är jag också ett stort fan av, har två stycken, men skulle vilja ha alla! och armani city glam luktar sååå grymt gott, de har ju nyligen gjort en till i den serien som jag skulle vilja testa :)

2007-09-30 @ 19:25:52
URL: http://memorial.bloggspace.se
Cassandra

Jag köpte glamour, och tyvärr var mascaran bara 2 ml stor, alltså inte som en vanlig :(
Men, den rkomenderas varmt, mascaran är underbar! (L)
Kram

2007-09-30 @ 19:50:16
URL: http://Unikacassandra.blogg.se
Malin

Linda: Haha, ja, det blev en hel del ;)
J: Eller hur, OM det nu var så att det skulle funka skulle det precis som du säger vara ett mirakel, men även om det inte håller i sex timmar så kanske det håller i sex minuter istället för tre, och det räcker för mig ;) City Glam luktar verkligen jättegott, men en av mina närmaste kompisar har den, och då är det ju lite trist att köpa samma :/ Kenzo och Jean Paul Gaultier var det länge sen jag luktade på faktiskt, det måste jag göra så fort som möjligt :) Tack så jättemycket för tipsen!
Cassandra: Kom på det igår kväll (kollade på tidningen igen på väg hem från träningen) och ändrade, men du måste läst bloggen innan jag gjorde det :) Men jag tänker nog ändå köpa den trots att det "bara" är 2 ml, är på jakt efter en ny mascara, och då är det ju alltid bra att testa lite olika innan. Speciellt när du tycker att den var underbar :D Kram!

2007-10-01 @ 19:22:45
URL: http://www.mln.webblogg.se
Joy

haha, ja sex minuter räcker också ;D fast det skulle fortfarande vara ett mirakel om det höll i en timme!
åh det var lite synd :/ man vill ju inte springa omkring och dofta likadant ju ;p
ingen orsak, det är bara kul att hjälpa till! :)

2007-10-01 @ 22:40:05
mathilda

hellu!
jag fick lacoste - touch of spring, den är lite sportig men ändå feminin, gillar den jättemycket! sen gillar jag escada - sunset heat, men den är kanske lite somrig. viktor och rols - flowerbomb är lite tung och sådär. men helt fantastisk.
ååh hej jag ska köpa glamour! :D:D

2007-10-03 @ 22:20:18
URL: http://mathildans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback