Störande saker

Hur kunde jag missa att man skulle ställa tillbaka klockan idag? Skulle träffa J och träna klockan tio, och satte klockan på nio (vilket är obarmhärtigt tidigt på en söndag.) Jag gick upp, och mötte min morgonpigga moder i hallen. Hon undrade varför jag inte sov när klockan bara var åtta. ÅTTA, fattar ni? Nu går jag och lägger mig igen. Godnatt.

(En annan sak jag undrar över är hur jag kunde missa är säsongsstarten av Cityakuten i måndags. Har TV3 gjort någon reklam för det över huvud taget? Va? Va? Hade verkligen ingen aning om att det började då. Det här var inte snällt av er, TV3. Okej, Cityakuten är inte viktigast i världen, men vad kan man göra när det inte finns något annat att kolla på på måndagar och man har följt serien i X antal år? ;)

Och nej, jag har inte femman.)

Update: Hallå, inte ens bloggklockan har ju ställt om sig. Måste man göra det själv eller? Klockan var 8:30 när det här inlägget skrevs, inte 9:30.

Kommentarer
J

jag såg supermycket reklam för city akuten! du måste ha missat det. :(

2007-10-28 @ 16:05:30
URL: http://memorial.bloggspace.se
Malin

Vad konstigt, jag har missat det helt :( Fast det gör inte så jättemycket, man fattar liksom på en gång även om man missat ett avsnitt eller två, plus att jag mest tittar på det för att jag följt det så pass länge som jag har gjor (då måste man ju liksom få veta vad som kommer hända med alla ;))

2007-10-30 @ 10:23:54
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

hej :) nu har jag börjat blogga igen bara så du vet :)

2007-10-30 @ 12:26:15
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Vad kul, har verkligen saknat din blogg! :D

2007-11-02 @ 16:17:22
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback