Roberto Cavalli at H&M

Image Hosted by ImageShack.us

Istället för att göra det som jag skulle ha gjort (ännu mer panik nu) så har jag knåpat ihop ett kollage med bilder från Roberto Cavallis kollektion för H&M som snart släpps (åttonde november, inte långt kvar nu!) Hela kollektionen andas verkligen Cavalli - med guld, glitter, high heels, och såklart Roberto's signum - djurmönstret. Dock finns det en del plagg som bryter av lite, till exempel den vita, armyinspirerade jackan och jeansen som jag nästan är helt hundra på kommer finnas med i kollektionen. 

Illustrationerna av  de Cavalli-designade plaggen är gjorda av Liselotte Watkins - och för en sucker för modeillustrationer som jag så är de nästan roligare att kolla på än de riktiga kläderna. Kampanjbilderna (som borde dyka upp lite överallt snart) är otade under en "fest" i Cavallis egna hem av fotografen Terry Richardson, som även fotat den omtalade reklamkampanjen för Tom Ford.

En hel del ur kollektionen ser ut som plagg han redan designat (kolla till exempel på det här; klänningen längst till vänster är designad fär H&M, och den som Scarlett och Britney har på sig är från Robertos S/S-kollektion 2004.) Men det är väl det som är lite av det roliga med det hela antar jag, att ha en likadan klänning som Scarlett Johanson, fast tiotusentals kronor billigare. Well, jag kommer i alla fall inte hänga på låset den åttonde, men jag tror vet att ganska många andra kommer göra det.. Kaos är ordet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback