Vandring och ett trasigt internet

Okej, nu har det inte blivit något bloggande på ett tag. Internet har varit trasigt i ett par dagar, och ja, då är det lite svårt att blogga. Men, något jättefantastiskt har inte direkt hänt. I fredags var jag dödligt trött, och somnade redan klockan elva (!) och sov till klockan elva på morgonen. Tolv timmar! Hör inte till vanligheterna direkt. Sen var jag trött hela dan, det enda jag gjorde var att ligga i en oversized lila tee och stora mörka solisar på gräsmattan och läsa När Lucy Sullivan skulle gifta sig, Marian Keyes you know, och Ökenblomman Återvänder. I söndags var jag ju som sagt i kyrkan på morgonen, och sen åkte jag hem, åt lunch och hämtade träningskläder, och åkte sen hem till M och kollade på The Grudge. Inte alls lika läskig som folk säger att den är), men okej, det kanske inte var den mysigaste filmen jag sett direkt. Sen träning, men M of course. Igår var sista mattelektionen inställd, så vi fick sluta halv tre, och så tränade jag med J. Intressanta dagar? Eller inte. 

Idag är det vandring i skogen med hela högstadiet. Tretton kilometer. En komma tre mil. Plus en missad sovmorgon. Måste fortsätta rota igenom min garderob nu, och packa väskan, och fixa håret, och..


Kommentarer
lizzy

usch jag hatar sånadär vandringar i massa kilometer, jag brukar dö på några meter :D. på hösten brukar skolorna i gällivare ha något som heter "höstruset".. och då ska alla HÖGSTADIEN i hela gällivare (ca 1000 personer) springa (!) på en liten smal stig i ungefär 1,3 km. fast det är ALDRIG någon som springer, alla går hahah. så i stället för höstruset borde vi döpa om det till "snigelvandringen" eller nå sånt :D

2007-05-08 @ 15:38:18
URL: http://lizzzien.blogg.se
Linda

Hoppas det går bra!
På vår skola rusar däremot typ hälften och alla ba: jag måste vinna! ;P

2007-05-08 @ 16:33:07
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Cassandra

Glad to have you back!Men too bad med vandring.. :(

2007-05-08 @ 18:21:08
URL: http://unikacassandra.blogg.se
Cassandra

Btw, jag vet att duredan bestämmt dej för den blåblomiga klänningen, men den där andra vita från gina tricot som du ville ha såg jag i farsta igår.. :)
Lite sent ute, men men ;)

2007-05-08 @ 18:22:02
URL: http://unikacassandra.blogg.se
Malin

Lizzy: Hahaha, jag skulle också gått ;) Snigelvandringen var ett bra namn ;) Vi har ungefär samma sak här, Skoljoggen, där hela skolan (typ 400 personer) ska springa tre kilometer. Ingen joggar. Alla går ;)

Linda: Haha, ni verkar vara lite mer ambitiösa på er skola när det gäller gympa ;) Tack! :D

Cassandra: Naaw :D Glad att ha dig tillbaks från Falun också! :D Ja, det brukar blir roligt, men det är ju så lååångt ;) Var den fin? Har aldrig sett den i verkligheten :'( Det blir nog inget köp, eftersom att jag inte kan lämna tillbaka den blommiga längre :/ Men tack så jättemycket ändå! :D

2007-05-08 @ 19:17:28
URL: http://www.mln.webblogg.se
Fanny

Tre mil?! Jobbigt eller vad!!???

2007-05-08 @ 19:42:24
URL: http://fannie.blogg.se
Malin

Det var inte tre mil vi skulle gå, som tur var, utan 1,3 ;) Fast det blev två i slutändan ;)

2007-05-09 @ 19:40:46
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback