The Search for the Next Doll

Pussycat Dolls: The Search for the Next Doll är en exakt kopia av Top Model. Det märktes redan i första programmet. Precis som i Top Model var det en hel drös med tjejer som tävlade om att komma med i den "riktiga" tävlingen. Precis som i Top Model fick alla sen flytta in i ett hus tillsammans. Precis som i Top Model var huset fantastiskt och alla tjejer skrek. Pussycat Dolls: The Search for the Next Doll hade sin egen Tyra Banks i form av Nicole Scherzinger. Hela konceptet verkade väldigt Top Model. Fast med sång och dans istället för modellande. Hur har de kunnat göra två program som är så lika? Svaret är den gemensamma exekutiva producenten, Ken Mok. Så fort jag såg namnet i eftertexterna kände jag igen det, googlade runt lite, och mycket riktigt, Ken Mok är exekutiv producent till både Top Model och Pussycat Dolls.

Image Hosted by ImageShack.us

Vad jag tyckte då? Har ärligt talat ingen mening om programmet just nu, varken jättebra eller jättedåligt. Får helt enkelt kolla nästa vecka och se hur programmet utvecklar sig. Image Hosted by ImageShack.us

Och för er som inte såg sista avsnittet av Top Model, det var CariDee som vann över Melrose i finalen. Klicka här för att se CariDee's Seventeen-omslag.

Kommentarer
lizzy

jag tyckte att pogrammet var jättekul, måste se nästa vecka :)

2007-05-17 @ 10:30:55
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Tyckte faktiskt också om det nu när jag börjat tänka lite på det, kanske beror på att jag älskar Top Model? ;) Måste också se nästa vecka, måste få veta vem som åker ut ;)

2007-05-17 @ 11:15:15
URL: http://www.mln.webblogg.se
Cassandra

Hmm.. jag missade premiären idag, men nästa vecka är det bestämmt att jag ska kolla!
Och förresten, vem vann top model? :O

2007-05-17 @ 13:05:16
URL: http://unikacassandra.blogg.se
Malin

Synd :/ Men du får som sagt kolla nästa vecka istället, och se om du gillar det :) Det var CariDee som vann. Eugena åkte ut först, och så var Melrose och CariDee kvar i finalen, och CariDee vann :D Tyckte att hon eller Eugena skulle vinna, gillade inte Melrose så mycket.

2007-05-17 @ 14:46:29
URL: http://www.mln.webblogg.se
Cassandra

Okej!
Jag hejade på Eugena!
Vad synd att inte hon avnn :(

2007-05-17 @ 14:48:18
URL: http://unikacassandra.blogg.se
amelie

så bra att caridee vann, hade svårt för melrose!

2007-05-17 @ 17:05:42
URL: http://ameelie.blogg.se
Malin

Cassandra: Tyckte också om Eugena mycket, tyckte att hon var hur vacker som helst :)
Amelie: Gillade inte heller Melrose, vet inte riktigt varför, men kanske för att hon verkade så falsk.. Men tur att CariDee vann iaf :D

2007-05-18 @ 11:03:35
URL: http://www.mln.webblogg.se
Joy

SÅ synd att Caridee vann, hejade på melrose hon kom ju fit bara för att vinna! :/ men aja.
haha, pussycatdolls programmet var rätt kul ;p ska nog kolla nästa vecka också!

2007-05-20 @ 09:50:13
Malin

Hon var väldigt tävlingsinriktad, det har du rätt i :) Hon hade också förtjänat att vinna såklart, hon var duktig och så, men jag gillade CariDee bättre :) Haha, tyckte som sagt faktiskt också om det ;) Måste kolla nästa vecka!

2007-05-20 @ 10:42:49
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback