Rapport från sängkanten

Äntligen fungerar webblogg igen! Sitter och försöker plugga in alla konsumentlagar (betygsgrundande Image Hosted by ImageShack.usläxförhör) samtidigt som jag sätter på mig mina byxor. Mindre lyckat resultat. Idag hara jag bara två lektioner, vi fick reda på igår att vi slutade efter lunch idag. Alltså, hemkunskap och engelska, och sen sluta. Och efter det ska jag klippa mig (tror att det blir lite kortare, mycket mer uppklippt och snedlugg.) Fast om man tänker på anledningen till att vi får sluta efter lunch så blir man kanske inte lika overwhelmed. Det är ett besök i kyrkan. På söndag morgon. Yes, vi håller på med kristendom i skolan och ska därför vara med på en högmässa i en kyrka ute i bushen. Bussen går halv elva. Woho.

Jaja, det blir väl bra med det också. Nu måste jag skynda mig. Ska bara sluta tänka på det fullkomligt underbara glosset med illustrationen på. Jag bara måste ha det -  även om det är ljusrosa.

Gud, det märks att jag är trött.

Kommentarer
Fanny

Hur mycket kostar läppglanset? :)

2007-05-04 @ 15:57:36
URL: http://fannie.blogg.se
Cassandra

Åh, i love läppglans tuben, men den lurar inte mej från att köpa ett gensomskinligt glans! Fy och skam. Jag vbillö ha mörka läppglans!

2007-05-04 @ 17:35:25
URL: http://unikacassandra.blogg.se
mimmiii ^^

Im back i min blogg ;) så du vet :D

2007-05-04 @ 17:53:44
URL: http://comeandkissme.blogg.se
Malin

Fanny: Det kostar 190:- :)

Cassandra: Hahaha, du är mycket duktigare än jag ;) Från första början lovade jag mig själv att jag inte skulle köpa det, just för att jag planerat att köpa ett dyrare mörkrosa läppglans ;) Men så gick det med det ;) Fast jag ahr ju inte köpt det än, jag kan ju alltid hoppas att jag lyckas lägga band på mig själv ;) Visst är tuben het underbar? :D

Mimmi: Vad kul! :D Kollar på en gång!

2007-05-04 @ 20:29:46
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

åh jag vill också ha det där läppglanset :)

2007-05-05 @ 09:46:40
URL: http://lizzzien.blogg.se
Cassandra

Hoppa du klarar av att motståtuben. H&m har ett liknande, fast med mörk färg såklart! :D

2007-05-05 @ 11:56:36
URL: http://unikacassandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback