Dagen&Morgondagen

Matteprovet idag gick jättebra (i alla fall kändes det som det, men det är alltid så att när man tror att det gått skitbra så har man typ fel på hälften av talen) och svenskaläxförhöret också. Känns bra! Ikväll har jag tränat, det blev verkligen grymt varmt i lokalen vi övade i. Öppnade ett fönster för att andas lite, men fick lite panik - det var lika varmt ute som inne! Haha, men det är skönt att det är varmt ute såklart.

Imorgon har vi, som traditionen bjuder, Melodifestivalen på vår skola, något som jag tror att vi är ganska ensamma om. Alla som går i fyran-nian kan ställa upp med ett bidrag och antingen sjunga själv eller mima till någon låt på en scen framför hela skolan. Lite corny kanske, men det är så mycket roligare att kolla på det än att ha en vanlig skoldag! Och, inte att förglömma, imorgon har jag dansuppvisning också. Inte så nervös faktiskt, ett dåligt tecken? Så nu håller jag på att packa ihop alla scenkläder, och det är inte lite. Dansar fem danser, med olika kläder till alla. Och just nu märkte jag att det gått hål i mina långa, svarta handskar, så det blir väl till att sätta sig och sy.. Ha en bra kväll! Image Hosted by ImageShack.us

Kommentarer
Cassandra

Vad kul att det gick bra och att du ska ha dansuppvisning!
Själv ska jag nog börja på dans efter sommaren :D
För det verkar så kul :)

2007-05-25 @ 06:37:09
URL: http://unikacassandra.blogg.se
lizzy

kul att det gick bra på proven :) haha ja det är lite scary nu när man öppnar fönstret och så kan det vara lika varmt ute som inne :D åh gu vad roligt med melodifestivalen med klasserna :D lycka till på dansuppvisningen också :)

2007-05-26 @ 09:39:41
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Cassandra: Ja, det känns jättebra :D Gör det, det är verkligen hur kul som helst, speciellt om man får en bra lärare och hamnar i en bra grupp! :)
Lizzy: Ja, jätteskönt att det gick bra :D Jag vet, haha, jag fick typ panik! Läskigt att inte kunna svalka av sig någonstans liksom ;) Duschade iskallt när jag kom hem ;D Det var faktiskt roligt, speciellt niorna är roliga, för de gör liksom inga seriösa grejer, det är bara på skämt allting :D Tack så jättemycket! :D

2007-05-27 @ 10:00:20
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback