Nu är det vår, ohyes

Har lunch just nu i skolan, men jag sitter hemma. Var tvungen att gå hem för att hämta praopapper och spanskauppsatsten som jag glömde ta med i morse. Det är helt underbart väder ute, soligt, varmt (om än lite blåsigt) och riktiga vårkänslor ligger i luften. Jag älskar det! På bänken bakom gympasalen sitter alla på rasterna, solen lyser rakt på och det är lä. Så himla mysigt och vårigt. Till och med pensionärerna satt ute på den lilla altanen bakom pensionärsklubbhuset och rökte, drack kaffe och diskuterade färgen på en tants knallturkosa kavaj. Och några spelade boule. Då ÄR det vår.

I skolan påbörjade vi vårat Sex och samlevnadstema nu poå förmiddagen, vi fick äta rosa skumgodis och geléhallon och kolla på film. Bra början. Dessutom är schemat omlagt under de här två veckorna som temat är igång - och det är till min fördel (för en gångs skull), har tre sovmorgnar istället för två. Och får sluta tidigare på fredagar. Det stavas u n d e r b a r t.


Kommentarer
Malle

Oj vad mysigt, dt är ungefär samma väder här. :) Älska sovmorgonar <33

2007-03-13 @ 16:26:25
URL: http://xxmallexx.webblogg.se
Linda

Japp, jätte skönt väder (om det inte var för blåsten)
Vi ska snart oxå börja få ha sex och samlevnadslektion snart... ;D

2007-03-13 @ 16:41:09
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Malle: Ja, det är hur mysigt som helst :D Älskar våren! Och sovmorgnar förstås ;)

Linda: Ja, precis, men i lä är det hur skönt som helst :D Hahaha, ja, vi hade det också i sexan. Fick se på en skiiiittråkig film om graviditeten. "En cell delar på sig och blir två. En till. Och en till" Nu har vi typ värsta temat (sex och samlevnad) som ska hålla på i två veckor. Och det temat har vi på ALLA lektioner (utom hemkunskapen, matten och gympan då) ;)

2007-03-13 @ 18:33:42
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback