Inköp


Okej, min shoppingrunda gick inte lika bra som jag tänkt mig (as usual), köpte två saker på min lista. Ett par skor och Dove Summer Glow Body Lotion. Några svarta ballerinor hittade jag inte, ingen snygg tee heller. Och mitt efterlängtade nagellack fanns ingenstans heller. Buhu! Det ribbade linnet får också vänta till en annan gång, liksom den svarta jackan. Hittade världens finaste och blev helt kär, men den fanns bara i storlek 40 och 44 = helt uteslutet. Men men, jag hittade i alla fall ett par Converse och så Brun-Utan-Solen. Men jag är inte så säker på att jag ska behålla Conversen, är inte riktigt min "stil" och så.. Men de är söta, right? Hjälp mig upp från min beslutsångest! Nu ska jag ringaför trehundramiljonte gången (varför svarar inte människan!?) Over and out.

Vänster - Höger: Converse, Converse, Converse plus Dove Summer Glow Body Lotion, Jag och Philip cyklar hem från hemkunskapen, årets första tussilago :)

Update: J svarar inte. För hon är i Tyskland. Där hennes mobil inte funkar. God, hur dum får man bli egentligen (syftar på mig då alltså, J är en intelligent människa)

Kommentarer
mathilda

gud vilka söta converse! summerglow äger!

2007-03-17 @ 18:21:40
URL: http://mathoe.blogg.se
Malin

Tack så jättemycket, tycker också att de är söta :) Gör den? Vad bra! Känner inte någon som har provat, så jag köpte den mest för att jag ville se om den verkligen funkade :) Om den gör det så är det ju verkligen en superprodukt :D

2007-03-17 @ 19:50:16
URL: http://www.mln.webblogg.se
mathilda

ja, BUS och lotion i ett liksom, vad mer kan man begära? köp aldrig åhlens egna BUS.. den suger.

2007-03-17 @ 20:41:05
URL: http://mathoe.blogg.se
Malin

Precis, det låter ju helt perfekt :) Speciellt för mig som har så pass blek hud, eftersom att färgen kommer gradvis så måste det ju bli naturligare än när man bara blir knallbrun på en dag som med vanlig bus :) Bra, då vet jag att jag aldrig ska testa den ;)

2007-03-18 @ 08:48:38
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

åh vad söta converse :D

2007-03-18 @ 11:43:50
URL: http://lizzzien.blogg.se
Mali

Åh, tack :D

2007-03-18 @ 12:04:40
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback