Rent

Såg Rent igår, andra gången gillt eftersom att förra gången jag skulle gå så var (nästan) alla i ensemblen sjuka (likamed inställd föreställning.) Igår var bara två personer sjuka, Linda Bengtzing och någon mer. Lite besviken över Linda blev jag allt, även om jag inte gillar henne så överdrivet mycket så var hon ändå den mest kända personen som skulle spela i musikalen. Men ersättaren Olivia Knyba var fantastiskt duktig, så det funkade ändå. Tyckte hon liknade Jennifer Love Hewitt litegrann (inte på bildlänken, där liknar hon mer Patricia Arquette som Allison Dubois), men det kanske bara var på långt håll.

Sångarna var otroligt bra, dock hörde man inte vad de sjöng ibland, vilket gjorde det svårt att följa med i den (nästan obefintliga) handlingen. Jag ska inte avslöja för mycket hur den slutade och så, om någon som läser det här kanske ska se den, men jag kan säga att jag tycker att det var en helt okej musikal, jag har inte så mycket att jämföra med ioförsig, har aldrig varit på musikal förut, men jag skulle gissa att det finns så mycket bättre musikaler än Rent. Och så mycket sämre.

Idag ska jag bädda rent i min säng, städa mitt rum, (som ser ut som en katastrof sen L var här igår, haha) duscha och kanske ringa E om jag hinner. Och så måste jag ringa J också och kolla om vi ska gå på gudstjänst i övermorgon (sen har jag bara sju kvar ;D.)
Vad ska ni göra idag?


Kommentarer
lizzy

åh jag vill också se RENT :D

2007-01-05 @ 12:37:17
URL: http://lizzzien.blogg.se
Linda

Gillar inte Linda Bengtzing, men den handlade inte om henne? Typ? ;D
Idag ska jag göra.. Hm, ingenting. Just ja, jag ksk oxå måste städa på mitt rum. Det är liksom bombnedslag. heh

2007-01-05 @ 15:10:19
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Lizzy: Du får komma ner hit till Stockholm och se den :D

Linda: Nej, den handlade inte om henne ;) Fast hon spelar en av huvudrollerna :) Haha, mitt rum ser typ alltid ut som ett bombnedslag nuförtiden. Förut var det alltid välstädat. Vad har hänt med mig? xD

2007-01-06 @ 17:28:39
URL: http://www.mln.webblogg.se
amelie

åh, jag gillar veerligen inte alls linda bengtzing :/

2007-01-07 @ 12:17:28
URL: http://amliii.blogg.se
Malin

Amelie: Inte jag heller :/ Så för mig gjorde det inte så mycket att hon var sjuk ;)

2007-01-07 @ 14:19:27
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback