Favoritbloggar

Jag älskar att läsa andras bloggar, och tänkte därför tipsa er nu om mina favoriter! Gör gärna samma sak ni med, kanske jag hittar någon ny bra blogg att läsa. Jag har katigoriserat bloggarna för att det ska bli lättare att hitta. Uppdaterar då och då, så ni kan ju kika ibland för att se om det dykt upp något nytt.

Mode/Beauty
Sigrid
- Söt blogg med personliga inlägg. Tycker oftast inte om modebloggar med för mycket inlägg som inte handlar om mode, men i fröken Krajewskis blogg funkar det fantastiskt bra. Gör hela bloggen mer lättillgänglig och rolig att läsa. Plus i kanten för mycket uppdateringar och bilder.

Hotspot - Vem kan ha missat Hotspot, drottningen av modebloggning? Med fantastiskt fina collage, snygga outfits och trendrapporter har hon erövrat hela bloggvärldens hjärta. Älskar att hon också nu börjat publicera lite mer allvarliga inlägg (eller som hon själv skriver: "med en ytterst ironisk underton men med ett par allvarligt menade funderingar") Karolina skriver också en del om mode på aftonbladets hemsida, definitivt läsvärt det också. Min absoluta favorit bland alla modebloggar!

Lipgloss Bitch - Det här var en av de första bloggarna jag läste när jag började blogga så smått för något år sedan. Helena bjuder på ganska korta inlägg (även fast det nu på senare tid blivit en del längre också), innehållande tester, tips och beautyprodukter. Me like!

Ebba von Sydow - Såklart att Ebbas blogg måste få en plats här! En lovely blandning av storys från Ebbas everyday life, trendrapporter, mejlsvar, filmtips, outfits, tidningsomslag och mycket mer, allt skrivet på ett bra och roligt sätt. Klicka på länken och låt bloggen och Ebba tala för sig själva. Missa inte!

Sophies Fashion - Helt nyupptäckt blogg för mig, men jag gillar den redan skarpt. Snygga modebilder och inköp varvas med outfits och modefakta. I like! Allt är dessutom skrivet på ett enkelt med svueränt språk. Ett plus för många bilder och täta uppdateringar. Missa heller inte Sophie i VR (nr 3 2007). Både blogg och artikel är verkligen läsvärda!

Vardagsbetraktelser/Humor

Hedgehog in a Storm - Jag tycker att bloggar som inte inriktat sig på något speciellt lätt kan bli tråkiga och intetsägande - men det blir inte Hedgehog-Saras. Med liv och entusiasm driver hon bloggen som tar upp allt från Marc Jacobs-skor, Gucciväskor och Chloé-väskor till allvarliga funderingar om mobbning, sorg och död. Och därimellan en skvätt hundbilder och hockeyinlägg. Innehållet i inläggen måste jag säga varierar, ibland kan det vara hur bra som helst, och ibland bara lite mindre.. bra. Men, läsvärd trots allt, det finns några riktiga guldkorn som man inte får missa!

Tjuvlyssnat - Hysteriskt rolig blogg som baseras på roliga uttalanden som tjuvlyssnats "crew" snappar upp under tunnelbane- och bussresor. Ofta cyniska rubriker (jag älskar cynism, ironi och sarkasm) som passar oerhört bra med uttalandena. Läs, och se själva!

Jenny, Lizette, Linda, Evelina, Amelie, CassandraMalin och Fanny, era bloggar läser jag också dagligen och ni är allihopa mina favoriter. Men eftersom att de flesta som läser min blogg också läser era så beskriver jag de inte närmare än såhär; En rolig, bra och söt blandning av mode, beauty och vardagsbetraktelser. Känner ofta igen mig och tycker alltid det är lika kul när ni skrivit ett nytt inlägg :) Det sammanfattar er allihop. Keep up the good work!

Tipsa mig som sagt gärna om era favoritbloggar, alltid kul med något nytt att läsa!

Kommentarer
Linda

Tack så mkt, och detsamma! Tack för tipsen ska checka in deras! :D

2007-01-11 @ 14:19:13
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Tack :) Gör det, hoppas att du också gillar dem :D

2007-01-11 @ 16:29:10
URL: http://www.mln.webblogg.se
Isabelle

tack för tipsen, ska läsa alla bloggarna nu ;D

2007-01-11 @ 17:37:58
Malin

Gör det :D

2007-01-11 @ 18:00:54
URL: http://www.mln.webblogg.se
evelina

du anar inte hur glad jag blir (L)

2007-01-11 @ 21:34:58
URL: http://delightful.blogg.se
Malin

Bara du fortsätter skriva blir jag också glad (L) :)

2007-01-12 @ 07:35:08
URL: http://www.mln.webblogg.se
amelie

tack! skitkul med positiv respons :D

2007-01-12 @ 22:56:47
URL: http://amliii.blogg.se
Malin

Amelie: Så lite så (eller egentligen ska jag inte säga så, det är jag som ska säga tack för att jag får läsa :D)

2007-01-13 @ 10:14:11
URL: http://www.mln.webblogg.se
hotspot

Åh vad glad jag blir! Tack så hemskt mycket! :D

2007-01-13 @ 14:23:46
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Malin

Hotspot: Tack så hemskt mycket för att du bloggar :D Sluta aldrig! ;)

2007-01-13 @ 15:47:15
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

aw vad glad jag blir :)

2007-01-13 @ 22:39:19
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Lizzy: Jag är glad för att du bloggar :) Så keep up the good work :D

2007-01-14 @ 20:23:31
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback