Heiress by Paris Hilton

Japp, Paris (som fyller 26 år idag) släpper en ny parfym, Heiress, som beskrivs som en "Livlig, elegant, pulserande, berusande, Image and video hosting by TinyPicunderbara och fängslande doft". Själva doften beskrivs som "en virvlande doft av passionsfrukt och apelsin, gnistrande av persika och mimosachampagne med ett hjärta av en exotisk och mystisk blomsterkombination, skapad av jasmin, tiareblomma, tropisk ylang ylang och kraftfull kaprifol. Doftens torra basnoter retar luften med en härlig blandning av varma och sensuella inslag av viol, vetiver, tahitisk tonka och ljusa träslag." Ehm. Paris så det stänker om det? Vill lukta på den såklart, men så överdrivet intresserad och exalterad är jag inte, hennes tidigare dofter har inte riktigt varit något för mig. Men man ska aldrig säga aldrig..


(och när vi ändå är inne på beauty, kolla Essies vårkollektion! Jag gillar Mod Squad, snyggt till solbränna!)

Kommentarer
evelina

åh jo! hennes "just me" är ju underbar! :)

2007-02-17 @ 10:46:23
URL: http://delightful.blogg.se
Malin

Det kanske bara är jag som kommer ihåg fel, det var rätt länge sen jag luktade på den :) Fast den allra, allra bästa parfymen är Euphoria. Åh. Jag älskar den :)

2007-02-17 @ 10:59:14
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

jag har luktat på paris nya parfym heiress redan faktiskt :) ska jag vara helt ärlig så tyckte jag inte den luktade nå specielt.. så jag tror inte att jag kommer att köpa den i alla fall. och när vi ändå pratar om paris hilton så kom jag på att hon fyller väl år idag ? :D

2007-02-17 @ 11:52:53
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Lizzy: Har du? :) Nej, jag kunde nästan gissa på det, haha, men jag är väl lite fördomsfull ;D Ja just det, det hade jag helt glömt bort :P Idag fyller hon ju 26 år :) Och imorgon fyller Ebba von Sydow också 26 år :)

2007-02-17 @ 12:09:00
URL: http://www.mln.webblogg.se
Cassandra

Jag har lucktad på den, den lucktar tant!
Usch, verkligen så lucktar den skit. Sorry to say it.
Men men, smaken är som baken.

2007-02-22 @ 19:39:36
URL: http://unikacassandra.blogg.se
Malin

Cassandra: Precis, smaken är som baken, men jag tror inte att jag heller skulle tycka om den, alla Paris dofter har luktat snarlikt, så den här luktar nog ungefär likadant som de andra ;) Ska lukta på den på måndag då jag ska in till stan :)

2007-02-22 @ 19:51:14
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback