Bloggtorkan är över!

Ni som brukar besöka bloggen med relativt jämna mellanrum (kärlek på er) har nog märkt att bloggen legat nere ett bra tag, lite drygt en vecka. Tänkte sammanfatta dagarna jag varit borta lite snabbt, för att hålla er lite uppdated ;)

Tisdag - Söndag: Skärgården med M. Vad kan man säga? Sjukt mysigt, sjukt roligt. Badat, pratat, solat, ätit, kollat på folk, sovit ute på klipporna, lyssnat på musik, sett på tv (hallå, en del program kan man bara inte missa, även om man är ute i skärgården!), skrattat och bara haft det allmänt lugnt och mysigt. Skönt! På söndagen blev vi skjutsade till Värmdö för att åka hem och för att växelvis bo hos mig (inga föräldrar eller syskon på ett bra tag, moaha) och hos M ett tag.


Kameran följde inte med så mycket, men här är en bild på M, en bild på lite sol (oerhört intressant, jag vet) och på M's nya skor.

Måndag: Träffade E som kom hem från Canada (jag vet att det stavas med K på svenska, men det ser så fult ut) där hon varit de närmsta två veckorna, saknat henne så himla mycket! Hennes föräldrar hade inte kommit hem från Dalarna än, så jag och M sov hemma hos henne. Vi hyrde film, både The Break-Up (grymt seg och tråkig, förlåt Jennifer) och Linas Kvällsbok (säkert tusen gånger bättre om man inte läst boken, jag som hade det störde mig på detaljer i filmen som inte överrensstämde med boken hela tiden.) Mysigt i vilket fall som helst.

Tisdag:
Vaknade sent och orkade inte göra något resten av dagen. Hm. På kvällen träffade vi A och L som jag inte heller sett på länge. Avundsjuk på L som varit i Paris och tillbringat timtal inne på Sephora. Jag vill också!

Onsdag: Shopping. Dock inte mycket. Det enda som blev köpt för min del var födelsedagspresent till L (hon önskade sig en skiva som kostar runt 200:-, men duktig som man är så lyckas man hitta den på Åhléns för bara 39:-. Ha!) och ett sött svart diadem i skinnimitation med rosett (bild kommer) från Lindex (som btw säljer kopior av Jimmy Choo's Ramona) för 40:-.

Yes, that's it! Nu är jag som sagt tillbaka igen, med en del kommentarer att svara på (tack!) och en hel del blogginlägg att ta igen. Cheers!

Förresten, Nicole Richie har nu bekräftat i en intervju med Diane Sawyer (programledare för "Good Morning America") att hon verkligen är gravid. "Jag är nästan i fjärde månaden" säger hon själv. Pappan är förstås pojkvännen Joel Madden. Hoppas bara att det går bättre för henne än vad det gjorde för Britney.

Kommentarer
Linda

Fett kul du verkar haft! :D:D
Ja, hoppas verkligen inte att det blir som med Britney.. ;-
Sommarkramar från Linda

2007-08-03 @ 22:01:12
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Ja, det har jag verkligen haft :D Nej, eller hur, men det känns på något sätt som om det kommer gå bättre för Nicole :) Hoppas det iaf ;)
Kram, Malin

2007-08-04 @ 10:54:30
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

skönt att du är tillbaka, jag har verkligen saknat ditt bloggande :) och det låter som att du har haft riktigt kul :)

2007-08-05 @ 14:37:39
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Så himla kul att du är tillbaks också, har saknat bloggen så mycket :) Det har jag (eller vi då) verkligen haft :D

2007-08-07 @ 15:57:54
URL: http://www.mln.webblogg.se
Cassandra

The break up är sååå tråkigt, usch! Min hatfilm, haha.
Och Linas kvällsbok är mkt bättre som bok :D

2007-08-22 @ 19:44:16
URL: http://Unikacassandra.blogg.se
Malin

Eller hur, den är verkligen långtråkig! Typ en av mina hatfilmer också, så seg! Håller med dig där också, Linas Kvällsbok är, precis som de flesta böcker, mycket bättre som bok än film :D

2007-08-23 @ 20:15:06
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback