Top 5: Most wanted beauty products

Image Hosted by ImageShack.us

Vem skulle inte vilja ha lite nya produkter på badrumshyllan nu när sommaren är på ingång? Det här är i alla fall mina 5 most wanted beauty products:

1: Vad som helst från Puccis kollektion från Guerlain. Jag villvillvillvill ha! Så fint.. jag älskar the prince of prints! Det borde faktiskt vara ett måste för mig att få något från kollektionen. Helst the Eye Set.
2: Diorskin Icone. Måste vara den bästa foundation jag någonsin provat, man får en slät och helt flawless hy, samtidigt som det ser naturligt ut. Om den inte kostade så mycket skulle den redan varit min..
3: Smashbox Photo Finish Primer. Hypad, hypad, hypad, älskad, älskad, älskad. Jag vill verkligen prova den här primern, men 365:- känns kanske lite för dyrt.. Får bli något budgetalternativ istället, kanske Lumenes?
4: Smashbox, Call Time Skin and Makeup Refresher Spray. Om den här bara är hälften så bra som den beskrivs, så vill jag, måste jag, ska jag ha den här i sommar. Men det vanliga problemet; priset.
5: Nu när jag har mitt knallrosa nagellack skulle en ljusare nyans av rosa inte vara så dumt.. Helst från Essie såklart.

Nu ska jag, dubbelt så sjuk som igår, äta frukost. Om jag kan.

Kommentarer
Linda

I want to! ;)

2007-04-06 @ 09:13:31
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Jag tycker vi borde få alltihopa i påskäggen ;)

2007-04-06 @ 09:17:05
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback