No more rea!

Idag var jag på mellandagsrean i stan. Oh. My. God. Det var så himla mycket folk, alla rev och slet i kläderna och det var enormt långa köer till både provrum och kassor. På Gina Tricot var det värst, folk överallt som kastade sig över kläderna och slängde dem överallt och köerna ringlade sig genom hela affären. Kaos! Men, jag hittade en klänning (eller ett långt linne, det beror på hur man ser det) och en randig, långärmad tee på Gina Tricot (halva priset!) och ett linne med spets på BikBok. På det hela taget är jag nöjd, men jag är trött och har grymt ont i fötterna. Men, det priset får man betala om man vill fynda. No more rea för mig på ett tag i alla fall.

Bilder kan laddas upp om någon är intresserad :) Here you go. Enjoy! (och som oftast, klicka på bilderna så blir dom större.  Teknikens under.)


Det rosa linnet till är köpt på BikBok och klänningen på Gina Tricot. Jag älskar linnet men är lite osäker på klänningen, men 64:50:- känns inte som någon big deal. Teen lämnade jag tillbaks, den var för kort i ärmarna och för stor i midjan, knapparna var konstiga och färgerna också. Jaja, så går det när man köper något utan att prova det. Cheers!

Kommentarer
Linda

aa, håller helt me. Folk e som galna! men tur att min iaf hittar nåt tillslut. utmanar dig, gå in o titta på min blogg!!

2006-12-27 @ 21:37:34
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Jag vet, det är helt sjukt x)

Okej, jag är utmanad :D Gör listan någon annan dag om det går bra, jag hinner inte just nu ^^ Kul att du utmanade mig ;D

2006-12-27 @ 23:16:05
URL: http://www.mln.webblogg.se
evelina

helt sjukt på gina tricot asså.. :O

2006-12-29 @ 00:05:14
URL: http://delightful.blogg.se
lizzy

aa, jag vet. på ginatricot är folk som gamar efter kläderna. vissa kan börja slita och dra i kläderna och tjafsa om vem som hittade klädesplagget först. det skulle vara kul om du laddade upp bilder på det du köpt btw :)

2006-12-29 @ 11:18:52
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Evelina: Jag vet, helt hysteriskt! Man var typ rädd för att bli nertrampad ;D

Lizzy: Något sådant såg inte jag, däremot så slängde sig alla mot ett provrum när det blev ledigt, aldrig sett något liknande x) Okej, bilder kommer ikväll :D

2006-12-29 @ 15:15:49
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback