Kolabakande och bildskapande

Nu har jag äntligen bytt ut blommorna mot lite Pedro Garciaskor och Chanelväskor. And don't it feel good! Inte världens snyggaste kanske, men det duger tills jag hinner göra en finare. Sitter och väntar på att kolorna ska bli sega inne kylskåpet (alltså kolorna är i kylskåpet och inte jag.) Det skulle ta ca en halvtimme att få dem sega, mina har stått inne en timme och är typ halvsmetiga fortfarande. Vad gör jag för fel när jag bakar egentligen? xD Ställde in dem i frysen för några minuter sedan, får se vad som händer med dem nu ;)

Själva smetskapandet gick däremot bra;


(På den nya headern, från vänster till höger: ett par Bruges Pumps från Christian Louboutin, en Chloé Paddington bag i färgen Chocolate Brown, ett par Vera Satin Pumps från Pedro Garcia, ett halsband med Swarovskikristall från Asos, och ett par Patent Stilleto Shoes (tror jag att det är) från Asos och last but not least, en röd Chanel 2.55)

Kommentarer
Linda

haha.. så blir d oxå för mej när ja ska baka.. XD

2006-12-21 @ 16:49:08
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

haha, okej xD allt jag bakar blir misslyckat, lussebullarna blir för hårda, pepparkakorna för mjuka och kolorna för kletiga. Haha, jag behöver någon som bakar åt mig, ohyes ;)

2006-12-21 @ 17:10:25
URL: http://www.mln.webblogg.se
Camilla

Back on track! :)

2006-12-21 @ 17:56:14
URL: http://www.frokensoet.blogg.se
Malin

Camilla: Kul :)

2006-12-22 @ 23:01:53
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback