Julavslutningen

SofiaJulavslutningen igårkväll blev riktigt lyckad, jag fick sitta med personer jag tyckte om och vi hade jättekul. Dock var inte maten speciellt god, men hur bra mat får man för fem kronor per elev liksom? Men sak samma, det var mysigt i alla fall ;) Sedan var det dans i gympasalen (of course) med typ buggmusik och liknande ända tills the teachers förstod att de aldrig skulle få någon att dansa foxtrot och satte på bättre musik (men fortfarande inte bra, människor i medelåldern lyssnar inte på samma musik som oss) och så fick vi våra betyg. Jag hade fyra MVG (historia, samhällskunskap, spanska, svenska), åtta VG (matte, slöjd, musik, hemkunskap, religion, engelska, geografi, bild) och fem G (kemi, fysik, teknik, biologi, idrott), sjukt nöjd med tanke på att det är första terminen i åttan :)

Innan festen gick vi hem till M och bytte om, sminkade oss, bytte julklappar och fixade håret. Riktigt kul hade vi. Och yes, idag har jag jullov och det är underbart, tre hela veckor utan skolan. Lovely!





Parfymen Belong (Celine Dion) fick jag av A och L, nagellacket Resist & Shine från Loreal (nr.500) från MW och det svarta linnet från S. E och jag ska byta presenter på julafton, det är mys. Sista bilderna är från vårat otroligt påkostade (ehrm ehrm), obligatoriska skoldisco i gympasalen.

(och personen på kanten är inte jag, utan S som såg helt lovely ut i sin klänning)

Kommentarer
evelina

oojjj, hur många ämnen har ni egentligen. :O vi har bara tio!

2006-12-21 @ 14:25:28
URL: http://delightful.blogg.se
Malin

Lyx er, vi har sjutton stycken. Hur jobbigt som helst :/

2006-12-21 @ 15:07:56
URL: http://www.mln.webblogg.se
evelina

17 stycken!? fy vad jobbigt? går du i någon "speciell" skola?

2006-12-21 @ 18:51:53
URL: http://delightful.blogg.se
Malin

Nej, jag går i en helt vanlig skola, vet inte varför vi har så många ämnen faktiskt ;) men vi har inte jobbat med alla den här terminen, utan t.ex biologi, religion, teknik och geografi hade vi i sjuan och blev bedöma utifrån vad vi presterade då :)

2006-12-21 @ 20:26:14
URL: http://www.mln.webblogg.se
evelina

aha.. men vad jobbigt. i sjuan lallade jag bara runt haha :p

2006-12-22 @ 19:33:50
URL: http://delightful.blogg.se
Malin

Hahaha, jag också, jag tänkte inte direkt på betygen då ;) Och det syns ju nu.. xD

2006-12-23 @ 20:09:07
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback